Educaplay (REO)


Els docents d’avui dia, disposen d’una sèrie molt amplia de ferramentes per fer que les seues lliçons resulten més cridaneres, interesants i divertides per als alumnes.

L’obstacle be, quan tots els recursos educatius no es troben a l’abast de manera gratuïta. A les escoles, qualsevol material educatiu que empren, és de software lliure, i per tant, gratuït. Doncs, si els docents innoven en les seus metodologies, han de tenir cura en açò, ja que si fan alguna activitat amb un programa que no tinga software lliure, el més segur és que no el puga gastar a la seua aula.

A continuació, exposarem una de les aplicacions més famoses, de software lliure, per a crear activitats interactives per als alumnes:

Educaplay, es una plataforma per a la creació d’activitats educatives multimèdia, caracteritzada pels seus resultats atractius i professionals. Està orientada a crear una comunitat d'usuaris amb vocació d’aprendre i ensenyar divertint-se.

Aquest recurs educatiu en obert, brinda als seus usuraris la possibilitat de crear activitats com: mots encreuats, ruletes de paraules, sopa de lletres, ordenar lletres i paraules, mapes interactius... una varietat sorprenent d'activitats diferents.

A més, com es poden obrir en qualsevol dispositius, s’adapten a les classes, podent emprar la pissarra digital per a desenvolupar-les. 


Açí vos deixe l'enllaç:   Plataforma Educaplay



Comentarios